En kvinde, KVINDEN, vågner op i et univers, hvor hun ikke har været før. Eller har hun? Jo. Et sted hun en gang har følt sig tryg. Jo. Et sted som var varmt. Dette er hendes drivhus. Men det blev jo en gang knust? Eller? Nej. Dette er ikke hendes drivhus. Det er falskt og dødt. Men hvorfor er hun blevet sat der? Hvad er det hun skal der? Og hvem er alle menneskene, som stirrer på henne? Er der noget galt med hende? Hallo? Hun er bare en dukke – et medium for en historie, som skal fortælles. Langsomt, men sikkert forstår hun, at hendes egen historie ikke er til at undgå.

BOTANIKEREN er en forestilling om en kvinde, som kæmper mod sin egen afsløring. Som kæmper for ikke at fortælle det, som vi ikke vil høre. Det som er ækelt, grotesk og grusomt. Du bliver inviteret ind i et dekonstrueret univers, som hele tiden arbejder mod sig selv. Du har ikke et fodfæste i hverken virkelighed eller fiktion, og disse poler blandes sammen i kvindens forsøg på at holde den hemmelighed, som hun har valgt at glemme. PAPAVER er en nyetableret, uafhængig gruppe, som primært arbejder med et teater, som er bevidst om sig selv. Et teater som ikke skiller mellem scene og sal, instruktør og skuespiller, og et teater, som vil pege på fejl i samfundet.

ENGLISH: BOTANIKEREN is a performance which concerns a woman who is trying to fight her own disclosure. She is trying not to tell, what we don’t want to hear. It is disgusting, grotesque and cruel. You will be invited into a deconstructed universe which works against itself all the time. You don’t have foothold in the fiction, nor the reality, and these poles get mixed together in the woman’s attempt to keep the secret, that she has chosen to forget.

Spiller fredag kl. 19.30 og søndag kl. 16.30 på Katapult.

MEDVIRKENDE:

Kaia Fransiska Frostmann Lundenes – instruktør

Kristina Pfeil Nielsen – skuespiller

Winnie Handberg – Produktionsleder og dramaturg