af woo collective

Kender du følelsen af ikke at have tid nok? Oplever du at tiden går for langsomt? I forestillingen ”it’s time to face time” undersøger vi fænomenet tid i forskellige afskygninger. Vi er interesserede i at finde ud af, hvilken betydning tiden har for vores måde at være i verden på. En verden, hvor der aldrig er nok tid, hvor alting skal gå hurtigere, mens vi flygter fra tidspresset i håb om at finde små oaser, der tillader os at glemme tiden. Vi inviterer publikum ud af hamsterhjulet for en stund og ind i en sanselig og tankevækkende oplevelse af tid og rum. Er vi styret af tiden, eller er tiden styret af os? 

Forestillingen ønsker at formidle en forståelse af fænomenet tid, som ikke kan findes i bøger eller podcasts, men som det kræver tilstedeværelse og tillid at tage ind. Forestillingen arbejder på tværs af kunstarterne skuespil, dans og musik.  

woo collective arbejder med kunstneriske undersøgelsesprocesser og ønsker at fremme den taktile og sanselig performanceoplevelse. Vores materiale er konstant i udvikling, når vi udforsker fænomener, der er relevante i vores tid og verden. Foruden de kunstneriske undersøgelsesprocesser, som vi søsætter, faciliterer eller tager del i, er kollektivet en kontinuerlig undersøgelse af, hvordan vi gennem kroppen kan arbejde med vidensfelter og i relation til andre kunstformer.

MEDVIRKENDE

performere: amalie stitz berwald, mathilde vase, sofie haugaard

instruktør: julie søgaard mogensen

lyddesign: mathias fremming 

dramaturg: kathrine fremming 

dramaturgisk konsulent: dominyka skarbaliute

producent: kathrine fremming 

produktion: woo collective

 

SE FORESTILLINGEN

Lørdag kl. 1730

Føj til kurv

Søndag kl. 15.30

Føj til kurv