CHACMA Performance: ROBUST

af | nov 2, 2017 | Uncategorized | 0 Kommentarer

CHACMA Performance skabte i foråret 2017 en forestilling om mental robusthed, som var på turné på Cypern og spillede enkelte gange i Danmark. Nu har de med Nanna Berner ved roret sat sig for at genskabe forestillingen specifikt til Quonga i en ny og dansk udgave.

Med udgangspunkt i de fire unge kvinders eget liv og erfaringer undersøger de, hvad det gør ved dem, at de i dag har alle muligheder, men også bærer presset af en enorm frihed, mens de konstant jagter at blive velfungerende, succesfulde og robuste mennesker.

I et robustheds-samfund hvor de målbare resultater er i fokus, leder performerne efter det ikke-målbare. Er robusthed at kunne udvikle sig og tilpasse sig sine omgivelser, eller er det at stå fast og være solidt plantet?
På en scenisk nyskabende fysisk og komisk facon skaber CHACMA nogle skarpe kontraster mellem det stærke, sunde og robuste menneske, og det der anses som det svage – eller “urobuste” – i dag.

Gør dig klar til at blive rørt, provokeret, underholdt og udfordret af disse unge scenekunstnere, som har sat sig for at vise deres fortolkning af robusthed!

ENGLISH: In a unique fusion between acting, physical theatrical performance, sound and dance, CHACMA unfolds a strong visual impression with four performers on stage. Based on their own lives, they examine how enormous pressure from society has an impact on our psychological standards and ideals.

Spiller lørdag kl. 16.00 og søndag kl. 15.30 i Kedlen

MEDVIRKENDE:
Nanna Berner – skuespiller
Laura Feline Ebbesen – skuespiller
Ludmilla Faber – skuespiller
Maria Ulbrandt Laumark – skuespiller
Trine Kinch – skuespiller